OMEGA-CW/69

Íme egy igazi ritkaság: Eredeti jelölt számlap, eredeti korona, gyári mutatókészlet és természetesen eredeti OMEGA szerkezet új tokban teljesen egyedi karórává alakítva.

Az óra átépítésekor természetesen célunk volt a lehető legtöbb gyári alkatrész megmentése. A számlap szerencsére fém számlap, így teljes felújítást kapott és az eredeti színösszeállításban újra festettük mind az alap szín, mind pedig a rakott indexeket. Ez mind szép és hihetetlenül klassz, azonban a lényeg a számlap alatt van. 

Az óra igazi különlegessége a szerkezet, hiszen a billegő tengely nem csak finomszabályzóval szerelt, de a billegő híd vége süllyesztett, így bátran rögzíthetjük, hogy ez az egyike az ős Omegáknak amik a márka alapját, annak a születété jelentették a századfordulón. A szerkezet 15 köves cal 19''' mechanikus kézi húzós savonette kivitel. Az óraszerkezet nagyon szép állapotban fennmaradt, napi 60 másodpercen belüli eltérési limitet tartva stabilan működik.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 240.000,- Ft