OMEGA-CW/56

Az óra eredeti jelölt OMEGA tűzizománc számlapát, eredeti mutatókészletét és felhúzó koronáját is megtartottuk és a csodás állapotú jelölt OMEGA szerkezettel együtt építettük át az új karóra tokba.

A képeken látható OMEGA óra lehető legtöbb alkatrész gyári. A zsebóra eredeti számlapja kiváló állapotban, sérülésmentesen maradt fenn. Az óra mutatói nagyon egyedi látványt nyújtanak, hiszen az art deco vágott mutatók ritka példányai ezek.

A számlap alatt egy OMEGA 38.5L T1 mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szép, megkímélt állapotú. Az óra pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli.


Az óra sorozatszáma 8964866, ami alapján a gyártási év is kereshető. Az óra gyártási éve megegyezik Brigitte Bradot francia színésznő születési évével, azonban az említett színészt bőségesen túlélte. Az óra 2024. évben ünnepli a 90. születésnapját, tehát a gyártási éve 1934.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft