PATEK PHILIPPE

Az óra már zsebóra tok nélkül került hozzánk javíthatatlanul sérült tűzizománc óraszámlappal. A Convertic elkészítette az eredeti óraszámlap pontos mását, így az óra ugyan egyedi számlapos, azonban hűen tükrözi az egykori fényét az "órák királyának". A zsebóra beépítésekor az eredeti mutatókészletet megtartottuk és felújítottuk.

Az órában egy Patek Philippe 21''' H.6.5 GONDOLO mechanikus kézi húzós 19 köves szerkezet van. Az óraszerkezet gyönyörűen kimunkált finomszabályzóval szerelt darab.

Az óraszerkezet nem mai darab, hiszen egy idős a magyar állami anyakönyvezés bevezetésével és abban az évben gyártották mikor Alfred Nobel megalapította a híres NÓBEL DÍJAT. Az óraszerkezeten a 102356 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1895, az óra idén ünnepli a 128. születésnapját.

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  Az óratok a megszokottól eltérően bicolor kivitelben készült, így a klárók és a lengőfülek arany színben pompáznak.

Az óra átmérője -korona nélkül- 452 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék díszbozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 1.320.000,- Ft