PATEK PHILIPPE

Nagy örömmel mutatjuk be a kedves órarajongónak ezt a Patek Philippe gyedi számlappal készült zsebóra beépítés.  

Ahogyan azt mindig hangoztatjuk, cél az eredeti számlapok megmentése, de ha egy eredeti számlap nem menthető, vagy egyszerűen az elmúlt 100 éve alatt eltűnt, akkor sem fogjuk kidobni az óraszerkezeteket (egyiket sem, de ezt biztos nem).  

A képeken látható Patek egyedi számlappal készült, a számlapját vésett díszítések és a visszafogott fekete színben pompázó arab indexkészlete ékesíti. Az óra mindenhez is remekül hordható, pusztán azért is mert ha egy Patek van a karodon akkor a többi ember nem azzal van elfoglalva, hogy a cipőd passzol -e az órádhoz, hanem azzal, hogy egy Patek van rajtad.  

Az óratokban egy egyedi díszítő vésésekkel ellátott Patek Philippe cal. 18''' H6.5. Gondolo mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

A zsebóra szerkezet egy acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 1.240.000,- Ft