SILVANA - Másolás

Az óra eredeti számlappal, mutatókkal, koronával és a jó minőségő jelölt Silvana zsebóraszerkezettel készült.

Az óra számlapja eredeti festett fém számlap, amit festet fekete arab indexek ékesítenek. A számlap a képeken szereplő állapotban került elő, néhol látszik rajta, hogy antik darab, ugyanakkor a beépítések életérzésének egyik fontos eleme az, hogy láttató legyen az órán annak antik jellege. A számlap különlegessége az ezüst színű vésett kis díszítő kör továbbá a piros színű segédindexek.

A zsebóra eredeti mutatókészletét és a felhúzó koronát természetesen átépítettük az óraszerkezettel és a számlappal együtt az új tokba.

A számlap alatt egy jelölt SILVANA cal. 18.25''' - 411. V1 kaliberszámú gyártói jelöléssel ellátott mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet makulátlan állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.


A zsebóra szerkezet acél - arany színű bicolor lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órához mellékeljük az eredeti zsebóra tokot is, így igény esetén visszaalakítható az eredeti zsebóra változatra is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 199.000,- Ft