W&L (UNITAS)

Az óra eredeti készítésű számlapja a régi díszített zsebóra designt idézi de a számlap alatt egy igaz modern szerkezet lapul. 

Az óra számlapja és mutatókészlete tejes mértékben érintetlen, gyári állapotú eredeti darabok. A számlap díszítése, az óra mutató, az indexek és a mintázott óratok remek harmóniát nyújt. Esetben is igaz, hogy az óra igazi szépségét a képek nem tudják visszaadni, ezt látni kell élőben is. 

Az órában egy mechanikus, kézhúzós ütésbiztosított UNITAS 6498 szerkezetet találunk. Az óraszerkezet nagyon szép állapotú, karc- és hibamentes. A szerkezetet szervizeltük, így a leendő tulajdonosnak már csak hordania kell.

A óraszerkezet és a számlap rozsdamentes acél óratokba került átépítésre. A tok elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. Az óra teljesen új kék bőr szíjat kapott. 

Az órához természetesen ajándék óradoboz és CONVERTIC eredetiségi TANÚSÍTVÁNY is jár! 

Az óra mérete -korona nélkül- 43 mm. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 135.000,- Ft 

Ha többet is szeretnél megtudnia a szerkezetről, úgy kattints a lenti linkre: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Unitas_6498&fbclid=IwAR0aVlILNJhPFOcSL2Sm-0V5tSIra0iygqmedQAq3Lx8mtyoOig7NG4jS-A