VACHERON CONSTANTIN

Az óra az eredeti számlap és eredeti mutatókészlet és a csodás gyári állapotú óraszerkezet átépítésével készült. A zsebóra lehető legtöbb elemét sikerült átépíteni az új karóra formába.

A képeken látható Vacheron számlapja eredeti porcelán (tűzizománc), teljesen hibátlan, makulátlan állapotban maradt fenn. Az eddigi Vacheron óráink "lepine" kivitele helyett a képeken látható darab a ritkábban előforduló savonette elrendezésű, azaz a felhúzótengely és a korona gyárilag a számlap "3"-as jelöléséhez került.

Az óra az örök klasszikusok közé tartozik, letisztult, remekül hordható, finom darab. Ha egyedi órára vágysz és ki akarsz tűnni a szalon órát viselők táborából akkor erre van szükséged. Óráink egyedisége abban áll, hogy egészen biztos lehetsz benne, hogy sohasem épül két pontosan ugyan olyan darab, ugyanakkor az egyediség mellett kiemelten fontos, hogy a történelem egy darabkáját viseled magadon, hiszen az órád garantáltan idősebb mint te magad.

Az óratokban egy jelölt Vacheron Constantin 17''' H4.3. mechanikus kézi húzós 19 köves szerkezet van. Az óraszerkezet kiváló állapotú, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

Az óra sorozatszám alapján 1914-ben gyártott darab. Sorozatszám: 343788

A zsebóra szerkezet egy acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 620.000,- Ft