VACHERON CONSTANTIN

Az óra az eredeti számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy csodálatos Vacheron óraszerkezettel készült. Az óra számlapja hibátlan állapotú tűzizománc amit arab indexes és a megnyerő piros segédindexek ékesítenek. 

Elsőre is jól látható, hogy a számlapra nem a Vacheron felirata került, hanem a J.E. Caldwell & Co. A jelölés egy amerikai ékszerkészítő vállalat neve amit James Emmott Caldwell órás és ezüstműves 1839-ben Philadelphiában alapított Bennett & Caldwell néven, majd 1848-ban átnevezték JE Caldwell & Co-ra. A cég a működése csúcsán a legmértékadóbb amerikai ékszerkészítőnek számított, így feltételezhető, hogy az amerikai vállalt megvásárolta az órát a Vacheron-tól és saját neve alatt árulta. Az óraszerkezet nem megszokott kis mérete okán valószínűleg egy ékszeróra másodpercre dobbanó szíve lehetett. 

Az óra az örök klasszikusok közé tartozik, remekül hordható, finom és nem mellesleg nagyon öreg darab. Az óra egy idős az ANTANT (első világhűborút megelőzően alakult védelmi szövetségi rendszer) és a FIFA megalapításával. Az óra sorozatszáma 280302, ami alapján az óra gyártási éve 1904.

Az óratokban egy jelölt Vacheron Constantin 15''' mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet kiváló állapotú, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

A zsebóra szerkezet egy egyedi kialakítású acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 42 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék díszdobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 600.000,- Ft