ZENITH

Ez a ZENITH beépítés a lehető legtöbb gyári elem átépítésével készült és nem kis kihívást jelentett a beépítés. A magyar beépítés készítőknél legfeljebb megfülezett zsebóratokos Zenith-ek fordulnak elő, mivel a Zenit azon nagyon kevés svájci gyártó közé tartozott, akik az amerikai felhúzó mechanizmust (azaz a negatív felhúzót) alkalmazták. Mindez gyakorlatilag beépíthetetlenné teszi a Zenith-eket. Mi ezt is megoldottuk és a zsebóratok teljes nyakrészét a benne lévő torpedóval és a rajta lévő eredeti felhúzó koronával átépítettük az új tokba. 

Az óra számlapja remek állapotú eredeti gyári tűzizománc (porcelán) amit fekete arab indexes és piros segédindexek díszítenek. A számlap színéhez illeszkedve az eredeti koronába elhelyeztünk egy kis piros brillt is, ami még egyedibbé teszi az órát. 

Az átépítéskor az óra eredeti mutatókészletét is átemeltük a karóra tokba.

Az órában finomszabályzóval szerelt jelölt 15 köves Zenith 18.-28-3T cal. szerkezet található. A szerkezet makulátlan állapotú, szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát.  

Az óra acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónap garanciát vállalunk.

Ára: 225.000,- Ft  

Ha több infóra is kíváncsi vagy az óra szerkezetéről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Zenith_18_28_3T