ZENITH

A Zenith beépítések mindig ritkák, azonban a Convertic Watch-nál nagyon fókuszálunk a márka modelljeire, hiszen kiváló darabokat készítettek.

A hazai porondon rajtunk kívül csak elvétve építenek a márka modelljeiből, így mondhatni, hogy a Zenith beépítés kuriózumnak számít, kiváltképpen ez a darab, ami nagyon szép állapotban fennmaradt gyári bicolor art deco számlappal, eredeti mutatókészlettel és eredeti felhúzó koronával került átépítésre az új karóra tokba. Tehát a képeken látható óra a rendelkezésünkre álló összes gyári alkatrészének felhasználásával készült (számlap, mutató, szerkezet).

Az óra ugyan abban az évben készült amikor Mészöly Kálmán labdarúgó született, továbbá az óra születése egybeesik Teleki Pál miniszterelnök öngyilkosságának évével. Az óra sorozatszáma 3388287, ami alapján a gyártási év 1941-re tehető, tehát az óra idén ünnepli a 83. születésnapját.


Az órában egy jelölt 15 köves Zenith 17.7 P szerkezet található. A szerkezet makulátlan állapotú, szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát.  

Az óra acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órához mellékeljük az eredeti zsebóratokot is, így igény esetén akár még zsebóra formába is vissza alakítható.

Az órára 2 hónap garanciát vállalunk.

Ára: 245.000,- Ft