ZENITH

A Zenith azon nagyon kevés svájci gyártó közé tartozott, akik az amerikai felhúzó mechanizmust (azaz a negatív felhúzót) alkalmazták, így a zsebóráik legnagyobb része nagyon nehezen átépíthető, azonban kis százaléknak készítettek olyan órát is ami az európai felhúzó és mutatóállító mechanizmussal készült. Ez az óra pont az európai minta alapján készült.

Az óra számlapja egy szép állapotban fennmaradt festett fém kivitel amit vonalas rakott indexek ékesítenek. Az óra dísze az eredeti vágott mutatókészlet. Az óra átépítésekor az eredeti felhúzó koronát is megtartottuk, így a lehető legtöbb menthető és átépíthető alkatrészt felhasználtuk a zsebórából.

Az órában jelölt 15 köves Zenith 18.5 NVSI open face cal. szerkezet található. A szerkezet nagyon jó, mondhatni makulátlan állapotú, szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát.  

Az órához mellékeljük az eredeti zsebóratokot is, így igény esetén akár még zsebóra formába is vissza alakítható.

Az óra acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónap garanciát vállalunk.

Ára: 235.000,- Ft