ZENITH

Egyedi számlappal, azonban eredeti Breguet mutatókkal és egy kiváló ZENITH szerkezettel készült zsebóra beépítést mutatunk be a kedves órarajongóknak. 

Az óra számlapja a fekete és az arany színek összjátékában pompázik. A számlap elkészítésekor a számlapkészítő olyan mintát kívánt felhasználni, ami az eredeti számlapok stílusát idézi, mégis egyedi külsőt kölcsönöz az órának, így a képen látható motívumra esett a választás. Az óra eredeti tokozásában lepine változatú volt, azonban az új számlappal és a zsebóra szerkezet 90 fokos elforgatásával egy klasszikus savonette karórává változott.  

Az órában finomszabályzóval szerelt jelölt 18 köves Zenith 18.5 NVSI cal. szerkezet található. A szerkezet makulátlan állapotú, szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát.  

Az óra acél szavonette óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónap garanciát vállalunk.

Ára: 210.000,- Ft  

Ha több infóra is kíváncsi vagy az óra szerkezetéről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?00&ranfft&&2uswk&Zenith_18_5_NVSI