Az összes megjelent rész egyben megtekinthető itt és YOUTUBE csatornánkon is. Jó szórakozást kívánunk, reméljük, hogy tetszeni fog a videó és követed majd a munkásságunkat!

A zsebórák karórává alakításáról (azaz beépítésekről) szóló sorozatunk V. része. Témánk az IWC Schaffhausen zsebórákból készített egyedi karórák.
A zsebórák karórává alakításáról (azaz beépítésekről) szóló sorozatunk V. részének rövid előzetes kisfilmje. Témánk az IWC Schaffhausen zsebórákból készített egyedi karórák.
A zsebórák karórává alakításáról (azaz beépítésekről) szóló sorozatunk negyedik része. Témánk egy ismert és szeretett óramárka, az OMEGA, amit készletünkből válogatott zsebóra beépítés darabokon keresztül mutatunk be az Órarajongóknak.
A zsebórák karórává alakításáról (azaz beépítésekről) szóló sorozatunk harmadik része. Most egy ismert óramárkát, a LONGINES-t mutatjuk be a videóban szereplő beépítéseken keresztül.
Első rövid videónk egy különleges óráról az 1800-as évek első feléből amit egy óramanufaktúra készített (William Wood - Liverpool).  Kívül és belül egyaránt érdekes óra amit szerkezetként hoztak hozzánk azzal, hogy meg kellene menteni az órát, de senki sem vállalja. Mi megoldottuk!
A zsebórák karórává alakításáról (azaz beépítésekről) szóló sorozatunk második része, amiben L. Dézsi Zoltán riporter, a retrológus beszélget a Convertic-es fiúkkal (Dr. Németi R. Máté és Serdült Imre) a zsebórák karórává alakításáról, átépítéséről.
I. RÉSZ: A zsebórák karórává alakításáról (azaz beépítésekről) szóló sorozatunk első része, amiben rögtön az egyik legkülönlegesebb elérhető óránkat mutatjuk be. VIGYÁZAT, zenélő óra következik: Lugrin negyedütő chrono