Lemania CHRONO

A képeken látható óraszerkezetet gyártója a LEMANIA, számos stopper funkcióval ellátott zsebórát készített, ezen a területen a legnagyobb gyártók közé tartozik.

A képeken egy jó állapotú eredeti tűzizománc óraszámlappal és eredeti mutatókészlettel, eredeti koronával és egy remek állapotú óraszerkezetből készült egy gombos chronograph (stopperes) beépítést láthatunk. Az óra számlapja a 8-as számnál sérült, azonban egy ilyen óránál egy kis sérülés miatt még nem tartottuk szükségesnek az eredeti számlap lecserélését.

Az órában egy mechanikus kézihúzós LEMANIA gyártmányú cal 19''' óraszerkezet található. Ez a zsebórabeépítés az óráktól elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval is rendelkezik. A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap felső részében elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi. 

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 48 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 370.000,- Ft

Ha több infóra is kíváncsi vagy a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Lemania_19