HAHN-LANDERON NEGYEDÜTŐ CHRONO

Számlap: eredeti tűzizománc; Számlap állapota: hibátlan; Óratok: acél lengőfüles; Átmérő kn.: 49 mm; Szerkezet állapota: jó, megkímélt; Szerkezet: negyedütős és stopperes (quarter repeater chronograph) mechanikus kézi húzós; Ára: 795.000,- Ft; Videó a leírásban; Az óra felújításáról és a beépítésről készítettünk egy füzetet is amit az órához mellékelünk.

Tudjon meg többet

GRANDE COMPLICATION - A.LUGRIN (Lemania)

Számlap: eredeti tűzizománc; Számlap állapota: hibátlan; Óratok: acél lengőfüles; Átmérő kn.: 54 mm; Szerkezet állapota: jó, megkímélt; Szerkezet: grande complicatipn (negyedütő+stopper+full naptár+holdfázis) mechanikus kézi húzós; Ára: 1.650.000,- Ft; Videó a leírásban. Az óra felújításáról és a beépítésről készítettünk egy füzetet is amit az órához mellékelünk.

Tudjon meg többet

LEPHARE NEGYEDÜTŐ CHRONO

Számlap: eredeti tűzizománc; számlap Állapota: hibátlan; Óratok: acél lengőfüles; átmérő kn.: 54 mm; Szerkezet: gyári, hibátlan LePhare cal OVC; Komplikáció típusa: negyedütő chronograph - quarter repeater with chronograph - mechanikus kézi húzós; Ára: 845.000,- Ft; Mellékeljük a felújításról szóló "szerviz naplót" füzet formában.

Tudjon meg többet

A.LUGRIN (Lemania) NEGYEDÜTŐ CHRONO

Számlap: eredeti tűzizománc; Számlap állapota: hibátlan; Óratok: acél lengőfüles; Átmérő kn.: 49 mm; Szerkezet állapota: jó, megkímélt; Szerkezet: negyedütős és stopperes (quarter repeater chronograph) mechanikus kézi húzós; Ára: 830.000,- Ft; Videó a leírásban. Az óra felújításáról és a beépítésről készítettünk egy füzetet is amit az órához mellékelünk.

Tudjon meg többet