FAVOR

Az óra egy eredeti jelölt FAVOR óraszerkezettel és a hozzá tartozó eredeti számlappal és mutatókészlettel készült.

Az óra gyártója egy kevéssé ismert cég, a Schätzle & Tschudin volt amit 1909- ben alapítottak Pforzheim székhellyel. A vállalat leginkább zsebórák gyártására szakosodott és legismertebb "al" márkaneve a Favor volt. A Schätzle & Tschudin 6-os kaliberű szerkezetét (ami a mi óránk szerkezetének a közvetlen utódja) szállította az Alpina számára is. 

Az óra számlapja nem csak eredeti és gyári makulátlan állapotú, hanem tapétákra emlékeztető mintázattal és rakott indexekkel készült. A számlap ragyogó arany színeihez nagyon jól illik a szintén arany színű breguet stílusú mutatókészlet.

A számlap alatt egy jelölt FAVOR 5 cal. kaliberszámú gyártói jelöléssel ellátott mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet makulátlan állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.

A zsebóra szerkezet acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 170.000,- Ft