IWC-CW/23

Egyedi számlappal készült IWC zsebóra beépítéssavonette óratokba jól hordható karórává alakítva. 

Az óra eredeti számlapja nélkül érkezett hozzánk, így az átépítéskor egyedi számlapot készítettünk az órához ami a porcelán számlapos zsebórák stílusát idéző indexkészlettel készült kifejezetten egyszerű és letisztult kivitelben. 

Az órában egy IWC 53 18'''H5 kaliberű mechanikus kézi húzós 16 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. A szerkezet finom-szabályzóval szerelt, perckerekének kövei chaton foglalatúak. 


Az óra hídján "JVC" jelölés található ami arra enged következtetni, hogy az óra különösen régi dara, hiszen a gyártó a meghonosodott IWC beütő pecsét alkalmazása előtt, korábban használta a "JWC" jelet. 

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani. 

A zsebóra szerkezet ebbe egy acél savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 340.000,- Ft