J.J.BADOLLET

Az óra gyártója egy kevéssé ismert cég, tekintettel arra, hogy hosszú fennállának végét az iparosodás és a sorozatgyártás hozta el a XIX. és a XX. század fordulóján. Ez esetben a bukás oka a gyártó sorozatgyártási törekvése volta. Ha több infóra is kíváncsi vagy, összeállítottuk a gyártótörténeti kitekintést. 

Az óra számlapja eredeti jelölt tűzizománc, ami makulátlan állapotban maradt fenn. Az óra mutatók és korona nélkül került hozzánk, így azokat pótoltuk.

A számlap alatt egy jelölt 17 köves J.J.Badollet óraszerkezet kapott helyet. Az óra mechanikus kézi húzós, svájci horgonygátszerkezettel szerelt, kövei chaton foglalttal kerültek rögzítésre.

Az óraszerkezet jó állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.

A zsebóra szerkezet acél bicolor (azaz kéttónusú) savonette óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 335.000,- Ft