LONGINES-CW/28

Az óra eredeti számlappal, mutatókészlettel és szerkezettel készült darab. A számlap festett fém arany alapszínnel, amit fekete arab indexek díszítenek. A számlap nem makulátlan állapotú azonban szépen patinásodott, így tetszetős darab ami visszatükrözi az óra valós életkorát. 

Az órát ugyan abban évben készítették amikor Nagy-Britanniában Winston Churchillt nevezik ki az Admiralitás Első Lordjává és ugyan ekkor jelent meg a RÉVAI Nagy Lexikon első kötete. Az óra 2722511 sorozatszáma alapján az óra gyártási éve 1911, azaz az óra 2024. éveben ünnepli a 113. születésnapját.

Az óratokban egy jelölt LONGINES 18.79 ABC kaliberű mechanikus kézi húzós, 17 köves szerkezet kapott helyett. A szerkezet perckerekének köve chaton foglalttal került rögzítésre és a gyártó finomszabályzóval látta el a billegőt. Mindezekkel az óra az I. osztályú Longines szerkezetek közé tartozik.

A szerkezet nagyon szép állapotú, karc és hibamentes, önmagában lenyűgöző, hogy ennyire öreg óramű ennyire jó "egészségnek" örvend.

A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell. 

Az óra ún. acél "lengőfüles" kivitelű óratokba került. Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft