MOVADO

Az óra egy eredeti jelölt MOVADO óraszerkezettel és a hozzá tartozó eredeti számlappal és mutatókészlettel és az eredeti felhúzókorona átépítésével készült egyedi zsebóra beépítés.

Az óra számlapja eredeti, gyári, szép állapotú festett rakott indexes számlap amit arab indexek ékesítenek. A számlap színvilága remekül illik a barna színdominanciájú öltözetekhez és a bicolor óratok ebben az esetben csak tovább fokozza a egységes, mégis egyedi összképet.

A számlap alatt egy jelölt MOVADO cal 620 N kaliberszámú gyártói jelöléssel ellátott mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet finomszabályzóval szerelt és genfi csíkozású, kövei chaton foglalattal kerültek rögzítésre a hidakhoz (a gyártó prémium óraszerkezete).  

Az óraszerkezet szép állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.

A zsebóra szerkezet acél bicolor kivitelű (arany és ezüst színösszeállítású) lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 199.000,- Ft