OMEGA-CW/6

Az óra átépítésekor megtartottuk az eredeti jelölt OMEGA festett fém számlapot, az eredeti mutatókészletet, a felhúzókoronát és természetesen az eredeti OMEGA szerkezetet, majd mindezt beleépítettük ebbe az acél lengőfüles óratokba.

A zsebóra eredeti számlapja kissé patinás, hajszál karcos, de éppen ez jelentheti az óra igazi különlegességét is, hiszen látható a számlapján is az, hogy az óra a maga közel 90 évével lényegesen idősebb a viselőjénél is.

A számlap alatt egy OMEGA 38.5L T1. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). 

Az óraszerkezet kifejezetten szép, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető: 9027577 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&2&2uswk&Omega_38_5L_T1