OMEGA-CW/4

Eredeti jelölt OMEGA porcelán számlappal, eredeti mutatókészlettel, eredeti OMEGA szerkezettel és eredeti felhúzó koronával készült zsebóra beépítés új acél tokban jól hordható karóraként folytatja tovább az életét. Az órát a lehető legtöbb gyári alkatrész átépítésével készítettük el. 

A számlap eredeti gyári tűzizománc ami teljesen eredeti állapotában maradt fenn. A számlap különlegessége, hogy a kor egyik órása saját nevét is feltüntette a számlapon (Dévai), ami különösen érdekessé teheti az órát a magyar rajongók számára, hiszen Dévai szintén magyar órás volt.

Az óra egy idős a Moldova György írónkkal (bár az író 2022-ben elhunyt, de a születése évében készült óra még reméljük sokáig járóképes marad) és ugyanazon évben készült amikor Móra Ferenc író és a híres Paul von Hindenburg német elnök elhunyt. Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető, így a keresett évszám 1934, tehát a ketyegő 2023-ban ünnepli a 89. születésnapját. Az óra sorozatszáma 8083643. 

A számlap alatt egy OMEGA 38.5 L. T1 kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet nagyon szép állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az eredeti zsebóra tokot is mellékeljük az órához, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 235.000,- Ft