PATEK PHILIPPE

Az óra minden porcikája eredeti: a számlap, a mutatókészlet és természetesen az óraszerkezet is. Az óra eredeti festett fém számlapos, rakott indexes kivitel. A számlap az óra korából eredően nem makulátlan állapotú, kissé patinásodott, ez látható a "2" számnál, mindazonáltal a patina semmit sem csökkent az óra lehengerlő megjelenésén. 

Az óra gyártási éve megegyezik Hódos Imre magyar birkózó és Klapka György üzletember születési évével, továbbá Tóth Árpád költőnk halálának évével. A keresett évszám 1928, ami a gyári szám alapján kikereshető: 817818.

Az óratokban egy Patek Philippe jelölt mechanikus kézi húzós 18 köves cal 17''' LEP szerkezet kapott helyet. Az óraszerkezet tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

A szerkezet roppant finom kialakítású, a legtöbb kerék külön hídon kapott helyet, továbbá nem csak a billegő, hanem a gátkerék is fedőkővel ellátott. A szerkezet nagyon vékony kivitel, valószínűleg egy arany frakkóra szerkezete lehetett.

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 1.390.000,- Ft