PAUL BRETON - bronz tokos

Az óra egy kifejezetten minőségi és aprócska Paul Breton óraszerkezettel és a hozzá tartozó hasonlóan gyönyörű római indexes eredetihibátlan tűzizománc óraszámlappal készült.

Az óra számlapja eredeti, gyári makulátlan állapotú, ugyanakkor az óra mutatói nem álltak a rendelkezésünkre így az óra korához illő XIV. Lajos stílusú mutatókészlettel láttuk el az órát. 

A számlap alatt egy jelölt Paul Breton gyártói jelöléssel ellátott mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. 

Az óraszerkezet makulátlan állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.

Az óra különlegessége nem csak a méretében, hanem a tok kialakításában is rejlik, hiszen a szokásos acél tokozás helyett ezt a zsebóra szerkezetet egyedi tervezésű és építésű bronz tokba szereltük. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 39 mm ami kicsinek számít a zsebóra beépítések világában. A Convertic Watch készletében ez a legkisebb méretű zsebóra beépítés.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és egy ajándék átfűzős pilóta szíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 299.000,- Ft