SILVANA

Az óra eredeti számlappal, mutatókkal, koronával és a jó minőségő jelölt Silvana zsebóraszerkezettel készült.

Az óra számlapja eredeti festett fém számlap, amit rakott indexek ékesítenek. A számlap a képeken szereplő állapotban került elő, néhol látszik rajta, hogy antik darab, ugyanakkor a beépítések életérzésének egyik fontos eleme az, hogy láttató legyen az órán annak antik jellege.

A zsebóra eredeti mutatókészletét és a felhúzó koronát természetesen átépítettük az óraszerkezettel és a számlappal együtt az új tokba.

A számlap alatt egy jelölt SILVANA cal. 411. kaliberszámú gyártói jelöléssel ellátott mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet genfi csíkos, szépen kimunkál darab. A gyártó a 17 köves szerkezetit általában arany tokba építette, így feltételezzük, hogy ez is arany zsebóratokban lehetett. Az óraszerkezet makulátlan állapotú, pontossága a mérések szerint az általánosan elvárt napi 60 másodperces eltérésen belül mozog.


A zsebóra szerkezet acél - arany színű bicolor lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm.  

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk (ez érvényes minden óránkra). 

Ára: 199.000,- Ft