CYMA

Az óra eredeti, jelölt, hibátlan CYMA óraszerkezettel és egy makulátlan gyári állapotú számlappal és az eredeti breguet zsebóra mutatókkal került átépítésre az új óratokba. 

Az óra számlapja makulátlan állapotú arany alapon fekete indexekkel ékesített, CYMA jelöléssel ellátott darab. Igazi kuriózum ami hihetetlen megjelenést kölcsönöz az órának. Az óra élőben sokkal szebb mint a képeken, tekintve, hogy az arany számlap miatt nagyon nehéz fotózni ezt a kis ketyegő csodát.   

Az óra számlapja alatt egy jelölt 15 köves CYMA mechanikus kézi húzós szerkezet jelenti az óra lelkét. A szerkezet makulátlan gyári állapotnak örvend, teljesen karc és kopás mentes, genfi csíkozású 

A szerkezet szervizelése megtörtént (óramosás és olajozás), pontossága tesztelt: az elvárt napi 60 mp alatti eltéréssel dolgozik. 

A zsebóra szerkezet ebbe egy teljesen új acél bicolor (azaz kéttónusú arany - ezüst színű) lengőfüles óratokba került átépítésre. 

Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra teljesen új, hordatlan bőr szíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Ára: 195.000,- Ft