TISSOT

Eredeti jelölt hibátlan TISSOT festett rakott indexes fém számlappal, eredeti mutatókészlettel, eredeti TISSOT szerkezettel készült zsebóra beépítés új karóra tokban. 

A zsebóra eredeti hibátlan rakott indexes számlapját megmentettük és átépítettük a szerkezettel együtt. A számlap kissé patinás ugyan, de éppen ez jelenti az óra különlegességét, hiszen a viselőjét mindig emlékezteti arra, hogy a törtélem egy kis szeletét viseli a karján. 

A számlapot letisztítottuk, de a teljes felújítását nem tartottuk indokoltnak pontosan azért, hogy minél autentikusabb legyen az óra. 

A számlap alatt egy jeleletlen TISSOT mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet jó állapotú, pontossága a mérések szerint napi 60 másodpercen belül van.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát biztosítunk.

Ára: 200.000,- Ft