VACHERON CONSTANTIN

Az óra az eredeti számlap és eredeti mutatókészlet és felhúzó korona, valamint egy kiváló állapotú óraszerkezet átépítésével készült. 

A Vacheron órákra egytől egyig jellemző a letisztultság és a finom vonalvezetés és ez az óra ízig-vérig egy Vacheron.  

A képeken látható számlapja eredeti porcelán (tűzizománc), jó állapotban maradt fenn, azonban a beépítés előtt a számlap javításon esett át, mivel a "10" és "11" jelölők közötti észen egy darabka hiányzott a számlapból.

Az óra gyártásának évében hunyt el Lechner Ödön építész és ugyancsak ekkor robbant ki az első világháború, szóval az óra nem mai darab, azonban ez a Convertic órák esetében mondhatni követelmény. Az óra gyártási éve 1914 ami a 353382 sorozatszám alapján került meghatározásra.

Az óratokban egy jelölt Vacheron Constantin 19.5''' H5.5. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet kiváló állapotú, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát. 

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 600.000,- Ft