AUDEMARS FRERES

Az képen látható óra egy ritka svájci gyártó, az Audemars Freres által készített zsebóra átépítésével megalkotott karóra. 

Az óra eredeti porcelán/tűzizománc számlappal, eredeti koronával és eredeti XIV Lajos stílusú mutatókészlettel, valamint egy makulátlan állapotú finomszabályzóval és chaton köves foglaltokkal készült eredeti zsebóra szerkezettel épült át karóra formába. 

Az óra szerkezeten az „Audemars Freres Brassus & Geneve” jelölés található, ami a készítőjére utal, aki 1900-1915 között gyártott órákat. A szerkezet egy A.F. cal 19'''. Az óra szervizelt (tisztított és olajozott), szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát. 

Az óra arany színű acél savonette óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 280.000,- Ft 

Ha több infóra is kíváncsi vagy az óra szerkezetéről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Audemars_Freres_19