AUDEMARS FRERES

Az képen látható óra egy ritka svájci gyártó, az Audemars Freres által készített zsebóra átépítésével megalkotott karóra. Az óragyártó nem a mennyiségi, mindinkább a minőségi gyártáói tevékenységéről lett híres. 

Az óra eredeti festett fém számlappal és eredeti mutatókészlettel készült, valamint egy makulátlan állapotú finomszabályzóval szerelt jelölt eredeti zsebóra szerkezettel épült át karóra formába. 

Az óra szerkezeten az „Audemars Freres Brassus & Geneve” jelölés található, ami a készítőjére utal, aki 1900-1915 között gyártott órákat. A szerkezet egy A.F. cal 18'''. Az óra szervizelt (tisztított és olajozott), szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát. Az óra kifejezetten elegáns 17 köves és finomszabályzóval szerelt darab.

Az óra acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 280.000,- Ft