OMEGA-CW/60 (CHRONO)

A képeken látható beépítés eredeti jelölt OMEGA óraszámlappal, eredeti mutatókészlettel és felhúzókoronával készült, azon az igazi lényeg most is a számlap alatt van.


Az eredeti tűzizománc óraszámlap jó állapotban fennmaradt, a "2" indexnél szükséges volt minimális javítást eszközölni, azonban ez az óra összképét nem befolyásolja.

Az órában egy mechanikus kézihúzós jelölt OMEGA óraszerkezet található. A cal 18'''P jelzésű óraszerkezet finomszabályzóval szerelt és látható rajt a gyári OMEGA jelölés is. 

Az óra az elvárt alap funkciókon (óra, perc és másodperc kijelzés) túl stopper és gyűjtő funkcióval rendelkezik. A gyűjtő esetünkben annyit tesz, hogy a számlap felső részében elhelyezkedő mutató hosszabb időmérés esetén külön jelzi a mérés kezdete óta eltelt perceket, míg a stopper mutató az eltelt perceken túli másodperceket jelzi. 

Az óraszerkezet frissen szervizelt, tesztel, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet egy acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Az órához az eredeti Zenith jelölt zsebóratokot mellékeljük. 

Ára: 595.000,- Ft