CORTEBERT

Eredeti számlap, eredeti  Breguet mutatók és eredeti jelölt óraszerkezet. Ennél rövidebben nem is lehetne jellemezni a képeken látható CORTEBERT zsebóra beépítést. 

A hosszabba bemutatásba keretében már azt is elárulhatjuk, hogy az eredeti hibátlan arab indexekkel készült porcelán (tűzizománc) óraszámlap a vasutas zsebórákon megszokott szárnyas vasúti kerék motívummal készült. 

A számlap indexeinek kis segédköre kék színben pompázva igazán egyedi és elegáns külsőt ad az órának.  

Az órában egy ütésbiztosítással ellátott és sok óragyártó által átvett UNITAS 4697 cal. jelöléssel ellátott 17 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van.  Az óra szépen jár, az elvárt napi 60 másodperces határértéken belüli eltéréssel teszi a dolgát. 

Az óra új lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan, a számlap színéhez illő bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos GARANCIÁT vállalunk (ez természetesen a többi Convertic beépítésre is irányadó). 

 Ára: 210.000,- Ft  

Ha több infóra is kíváncsi vagy az óra szerkezetéről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?00&ranfft&&2uswk&Unitas_6497