DOXA-CW/9

Egy csodás zsebóra beépítés amiben a lehető legtöbb darab eredeti 100 év körüli gyári tartozék makulátlan állapotban: eredeti DOXA jelölt számlap, eredeti "breguet" óramutató készlet és egy nagyon ritka jelölt DOXA óraszerkezet.

Az óra számlapja art deco stílusú festett bézs-homok színű bicolor fém számlap. A számlap díszét jelenti a rakott index készlet. 

Az óra mutatókészlete szintén makulátlan állapotú, az eredeti zsebóra tartozéka volt. 

Az órában egy DOXA FHF 1, 17’ kaliberszámú 19 köves mechanikus kézi húzós szerkezet van. Az óra érdekessége, hogy a gyártó többi darabjától eltérően nem csak a billegőt, hanem a gátkereket is fedőkövezéssel látták el, továbbá a perckerék tengelyének csapja a persely helyett lyukas köveket kapott ami csak az arany tokozású DOXA zsebórákba épített szerkezeteknél fordult elő. 

Az óra a kötelező tisztításon, olajozáson és szervizen átesett, már csak hordani kell. Az óra szerkezet kifejezetten szép állapotú, nagyon ritka és hibamentes. 

Az óra új acél lengőfüles óratokba került átépítésre és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm. 

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 185.000,- Ft