IWC-CW/2

Az óra a gyári eredeti sértetlen állapotú tűzizománc óraszámlap és egy eredeti IWC óraszerkezet átépítésével készült. Az óra a koronája és mutatókészlete nélkül került hozzánk, így ezeket pótoltuk.    

Az nagyon szép kort élt meg, még a zsebórák világában is az idősebbek közé tartozik. Az óraszerkezeten a 161750 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1898 (+/- 1 év), tehát az óra 2024. évben ünnepli a 126. születésnapját.

Az órában egy IWC 53 kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. A szerkezetben még a korai "JWC" jelölés található. Az óraszerkezet finomszabályzóval szerelt és köveinek mindegyike chaton foglalttal került rögzítésre (kivétel a perckerék, amely beütött persely foglalatban fut). 


Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe a savonette acél óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 360.000,- Ft