IWC-CW/20

Bemutatjuk ezt az eredeti hibátlan porcelán (tűzizománc) számlappal és gyári mutatókészlettel készült csodálatos "SAFFI" beépítést. 

Az óra számlapja makulátlan állapotnak örvend és tökéletesen hozza a megszokott "egyszerűség gyönyörködtet" életérzését. 

Az óra nem mai darab, hiszen egy idős Ady Endre "A föl-földobott kő" című versével és ugyanekkor szált fel az első magyar gyártmányú repülőgép, a Libella, fedélzetén Adorján János tervezőjével és pilótájával. Ez az óra és Radnóti Miklós költő óriás ugyanabban az évben látták meg a napvilágot. Az óraszerkezeten a 445979 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1909.

Az órában egy IWC 52 kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szépen kimunkált, minőségi darab, finomszabályzóval szerelt és a gátkerék, a másodperckerék és a közkerék köveinek mindegyike chaton foglalttal került rögzítésre. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát.  

Az órához az eredeti szerbóra tokot is mellékeljük, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 365.000,- Ft