TÜRLER-CW/9

Az óra eredeti számlappal, eredeti mutatókészlettel és egy jelölt TÜRLER óraszerkezettel készült zsebóra beépítés. A zsebóra eredeti és hibátlan rakott indexes arany színűben pompázó számlapját és szintén arany színű gyári mutatóit megtartottuk az átépítéskor. 

Az óra számlapon megjelenő "TÜRLERZ ZÜRICH" felirat a jelenleg is működő (alapítva 1883 Biel) óra és ékszerkészítő vállalatra utal. Az óramanufaktúra a kezdetekben Biel-ben működött majd  1892-ben áttelepül Zürich-be. Az óra szerkezetén szintén a TÜRLER jelölés látható, ugyanakkor a Türler nem épített saját szerkezeteket, azokat mindig megvásárolta valamelyik gyártótól hasonlóan a mi Brauswetter Jánosunkhoz (jellemzően Longines vagy Ulisse Nardin szerkezetet használtak). Az órában található szerkezetet a TÜRLER vásárolta a szerkezetgyártótól, aki feltehetően a LONGINES lehetett, mindazonáltal a szerkezet nem pontosan beazonosítható Longines gyártmány. 

Az órában egy TÜRLER jelöléssel ellátott vélhetően LONGINES gyártmányú mechanikus kézi húzós, 17 köves szerkezet szépen teszi a dolgát.

Az óraszerkezet a legminőségibb darabok közül való. Szépen kimunkált, mintázott a szerkezet és a zsebóráktól megszokott 15 köves kivitel helyett itt a perckerék csapjai is kövekben forognak a perselyek helyett. 

A szerkezet a szervizelésen és tisztításon már átesett, így a leendő tulajdonosnak csak hordania kell.

Az óra ún. "lengőfüles" acél bicolor kivitelű óratokba került. Mérete -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra előlapja és hátlapja egyaránt üveg, tehát látható a szerkezet állandó mozgása is. 

Az óra a számlap színéhez és az egységes összképhez illő bőr szíjjal, ajándék óradobozzal és CONVERTIC TANÚSÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 225.000,- Ft