MOLNIJA

Az óra eredeti fém számlapját annak állapota miatt felújítottuk és ezzel együtt kicsit át is alakítottuk. Az eredeti indexkészletet újra gravírozása helyett az eredeti számlap alapot egyedi kivitelben újítottuk fel, így most fehér alapon klasszikus katonai indexekkel ellátott számlap díszíti az órát. 

A felújításkor a számlapot elforgattuk 90 fokkal, így lehetőség nyílt savonette kivitelre alkalmas számlapot rajzolni az eredeti lepine kivitelű helyére.

Az órában egy 15 köves tisztított és olajozott mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ebbe a rózsaarany színű acél "szavonette" óratokba került átépítésre. Az óra tokjának előlapja üveg felületű, míg a szerkezet védelméről egy fém hátlap gondoskodik. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra a számlaphoz illő új hordatlan bőr szíjjal ellátva vár rád. 

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Ára: 72.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR0HtzxlQwagcj_TWqC0tOPDwF1S_YcemZkhAdAz-QBCFOp1aNr1ngMP8aQ.