OMEGA-CW/14

Az OMEGA zsebórák között ritkábban fordul elő a római számos számlappal készült változat, így különösen örülünk ennek az órának. Az óra eredeti jelölt OMEGA porcelán (tűzizománc) számlappal, pótolt mutatókészlettel, és egy nagyobb méretű  eredeti OMEGA szerkezettel és eredeti koronával készült beépítésünk.

A zsebóra eredeti számlapján kisebb hajszálrepedés látható, ami azonban nem zavarja a hordást és mindig emlékezteti a viselőt, hogy a történelem egy darabját viseli a karján. 

A számlap alatt egy jelölt OMEGA 19''' mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). 

Az óraszerkezet szép állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. Az óra gyártási éve a 4162312 sorozatszám alapján kikereshető. Az óra egyébként ugyan abban évben készült amikor Faludy György költőnk született és ugyancsak ekkor vette át a Brit trónt V. György király. A keresett évszám 1910. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft