OMEGA/CW/45

Eredeti jelölt OMEGA bicolor fém számlap, eredeti mutatókészlet, eredeti korona, eredeti OMEGA szerkezet új tokban jól hordható karóraként. 

A képeken látható OMEGA óra lehető legtöbb alkatrész gyári. A zsebóra eredeti számlapja felújításon esett át, mivel túlzottan kopott és patinás állapotban került elő. A felújítást a Convertic Watch számlap mágusa végezte, aminek köszönhetően most makulátlan állapotban bicolor kivitelben újra tündökölhet az óra eredeti fényében. Az óra eredeti mutatókészletét és a gyári felhúzó koronát természetesen átépítettük az új karóra tokba.

Az óra sorozatszáma: 6029507. A sorozatszám alapján az óra gyártási éve 1923, így az óra ugyanakkor készült amikor Charlton Heston amerikai színész született. Az óra 2024. évben ünnepli a 101. születésnapját.

A számlap alatt egy OMEGA 35.5L mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet hídjai díszítettek. Az óra pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belüli. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 235.000,- Ft