IWC-CW/17

Eredeti hibátlan bicolor festett fém számlappal, gyári mutatókészlettel és eredeti felhúzókoronával készült csodálatos IWC beépítés amiben a gyártó egyik legjobb zsebóraszerkezete lakik. 

A számlap két tónusú arany színű festett fém számlap ami makulátlan állapotban maradt fenn. Az óra zsebóratokkal együtt érkezett hozzánk, így minden egyes eredeti átépíthető alkatrészt felhasználtunk a karóra formába való átültetéskor, így az eredeti makulátlan mutatókészletet és a felhúzó koronát is.

Az órában egy jelölt IWC 97 kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet az IWC top zsebóraszerkezete, amit természetesen finomszabályzóval szereltek.

Az óraszerkezeten a 968611 sorozatszám szerepel, ami alapján kijelenthető, hogy az óra gyártási éve egybe esik József Attila költő halálával és ugyan ebben az éveben vette át a Nobel Díjat Szent-Györgyi Albert. Az óra gyártási éve 1937.

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél bilicolor (fém színű tokközép és arany színű üvegrámák) lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órához mellékeljük az eredeti zsebóra tokot is, így igény esetén a karóra visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 380.000,- Ft