IWC-CW/7

Egy eredeti nagyon jó állapotú festett fém számlappal és eredeti mutatókészlettel készült IWC lengőfüles beépítés amiben még a felhúzó korona is  gyári darab. 

Az óra nem mai darab hiszen egy idős a budapesti Szépművészeti Múzeummal és gyártási éve egybeesik Estée Lauder születési évével. Az óraszerkezeten a 392089 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1906, tehát az óra 2024. évben ünnepli a 118. születésnapját.

Az órában egy IWC 52 kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet finomszabályzóval szerelt és köveinek mindegyike chaton foglalttal került rögzítésre. 


Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát.  

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 360.000,- Ft