IWC Schaffhausen

Íme egy eredeti hibátlan porcelán (tűzizománc) számlappal és gyári XIV. Lajos stílusú mutatókészlettel készült csodálatos "SAFFI" egyedi karóra (zsebóra beépítés). 

Az óra számlapja makulátlan állapotnak örvend, a fekete arab indexek és a hófehér alapszín hozza a megszokott IWC eleganciát, majd a piros segédindexek és a bicolor óratok képest mindezt tovább fokozni.

Az óra nem mai darab, hiszen abban az évben gyártották amikor Jókai Mór elhunyt és Horthy István született. Az óraszerkezeten a 324980 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1904.

Az órában egy IWC 53 kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szépen kimunkált, minőségi darab, kövei chaton foglalattal kerültek rögzítésre a hidakhoz és a csapágylemezhez. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél savonette óratokba került átépítésre. Az óratok bicolor kivitel, ami annyit tesz, hogy az acél tokon lévő felső üveg rögzítő gyűrű arany színe eltér a tok test színétől, ezzel is tovább fokozva az óra eleganciáját és a különlegességét.

 Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 46 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát.  

Az órához az eredeti szerbóra tokot is mellékeljük, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 370.000,- Ft