IWC-CW/18

Bemutatjuk ezt az eredeti hibátlan porcelán (tűzizománc) számlappal és gyári mutatókészlettel és egy ritkább IWC zsebóraszerkezettel készült csodálatos "SAFFI" beépítést. 

Az óra számlapja hibátlan állapotnak örvend, azonban az "IWC Schaffhausen" felirat egy kissé kopottas, hiányos, azonban ez a felismerhetőségét semmiben sem akadályozza. Az óra letisztult számlapjának köszönhetően az "egyszerűség gyönyörködtet" érzését remekül hozza.   

A kedves órarajongók már megszokhatták, hogy régi óraszerkezetekkel dolgozunk és ez most sincs másképpen. , Az óra egy idős Teddy-bead megalkotásával és a DVSC elődjét jelentő Egyetértés Football Club megalakulásával. Az óraszerkezeten a 253309 sorozatszám szerepel, ami alapján az óra gyártási éve 1902.

Az órában egy IWC 65 19''' kaliberű mechanikus kézi húzós 17 köves szerkezet van. Az óraszerkezet szépen kimunkált, minőségi darab, finomszabályzóval szerelt és köveinek mindegyike chaton foglalttal került rögzítésre a hidakhoz és a csapágylemezhez. 

Az óraszerkezet szervizelt, pontos (napi 60 másodpercen belüli eltéréssel), szépen teszi a dolgát.

Az óra "drukkeres" mutatóállítású, ami azt jelenti, hogy a mutatókat nem a korona kihúzását követően, hanem az erre szolgáló nyomógomb benyomásával és a korona együttes mozgatásával lehet beállítani.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  

Az óra átmérője -korona nélkül- 47 mm.  

Az óra teljesen új és hordatlan bőr óraszíjjal, Convertic TANÚSÍTVÁNNYAL és ajándék DÍSZDOBOZZAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk. 

Ára: 380.000,- Ft