MOLNIJA

Az eredeti zsebóra minden átépíthető darabját felhasználtuk a képeken látható beépítés megalkotásakor. Az óra számlapja makulátlan állapotú art deco stílusú, gyári darab, csak úgy mint a mutatókészlet és a szerkezet is. Az óra színvilágának köszönhetően egy sportosan elegáns viselet legjobb kiegészítője lehet. 

Az órához mellékeljük az eredeti zsebóra tokot is, így igény esetén vissza alakítható a karóra formából a zsebóra köntösbe.

Az órában egy 15 köves mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra új fekete bőr óraszíjjal várja gazdáját. Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Ára: 78.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR36yHeU31HzdUvF4wX3BriplhqigSxHG73fLOrB7dqQFi194odPdXdJuZU