MOLNIJA

Az óra eredeti fém számlapja már vállalhatatlan állapotban volt amikor hozzánk került. A Convertic számlap mágusának hála teljes felújításon esett át és a felújítással egyedi elemeket is belevittünk a számlapba. Az eredeti indexkészletet újra gravírozása helyett az eredeti számlap alapot egyedi kivitelben újítottuk fel, így ez a bézs és törtfehér színekben pompázó bicolor számlap díszíti az órát. A felújításkor a számlapot elforgattuk 90 fokkal, így lehetőség nyílt savonette kivitelre alkalmas számlapot rajzolni az eredeti lepine kivitelű helyére.

Ilyen számlappal óra bolti forgalomban nem kapható, jelenleg ez a design csak a Convertic Watch-nál elérhető.

Az órában egy 15 köves tisztított és olajozott mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

Az óra acél savonette óratokba került és tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható.  Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy mechanikus órát amit hétköznapi és elegáns viselethez is hordhatsz, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra a számlaphoz illő új hordatlan fekete bőr szíjjal ellátva vár rád.  

Az óra mérete -korona nélkül- 44 mm.  

Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához!  

Ára: 76.000,- Ft  

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR2ATgmgUHGhvd64jNn7q1EkfaRzGblLQJe_8b1M0XuSohTGxn_eKsKKACk