MOLNIJA

Az óra számlapja egyedi tervezésű és készítésű, a vasutas órák egykori dicsőségének kívánunk tisztelegni a számlap közepét ékesítő vasutas jelképpel. 

Az órában egy 18 köves mechanikus kézi húzós Molnija 3602 szerkezet van. Tapasztalataink szerint a márka 3602-es modellje megbízható, könnyen javítható, remek alkatrész bázissal rendelkező szerkezet. 

A zsebóra szerkezet ez esetben nem új acél tokba került, hanem megtartottuk a zsebóra egykori eredeti tokját és azt fülezéssel láttuk el, továbbá átalakítottuk a hátlapot is. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Ha arra vágysz, hogy költséghatékonyan vásárolj egy igazán jól kinéző mechanikus órát, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad. 

Az óra mérete -korona nélkül- 49 mm. 

Az óra új fekete szövet óraszíjjal várja gazdáját. Igény esetén az óraszíj természetesen cserélhető és készletünkből másik szíj is választható.

Az ajándék óradoboz természetesen jár az órához! 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 78.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&fbclidIwAR2a_XdvNf7Twr2WFgEychFUJrYPqSnUwrvsO1TT61gTyNVAcE2z0wcQzs&2uswk&Molnia_3602&fbclid=IwAR1v4cVjbqzzvUM9JzS1jqHcj6hzYlk7KmTwbuZsWeVbwErhEV6vp7ovz1s.