OMEGA-CW/23

Eredeti jelölt OMEGA porcelán számlap, eredeti mutatókészlet, eredeti OMEGA szerkezet új tokban jól hordható karóraként. Az órát a lehető legtöbb gyári alkatrész átépítésével készítettük el. A számlap eredeti gyári tűzizománc számlap ami egy kisebb javításon esett át a beépítés előtt. Az óra átépítésekor természetesen megmentettük az óra eredeti bereguet stílusú mutatókészletét is.

Az óra egy idős a Károlyi Mihály féle Tanács Köztársasággal és az óra gyártási évében nyerte el Balassagyarmat a Civitas Fortissima, azaz a legbátrabb város címet akkor, amikor a város polgára és egy maroknyi hős honvéd kiszorította a városból a megszálló cseh csapatokat.

Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető, így a keresett évszám 1919, tehát a ketyegő 2023-ban ünnepelheti a 104. születésnapját. Az óra sorozatszáma 5602341. 

A számlap alatt egy OMEGA 18''' LOBNN kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet gyári állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az eredeti zsebóra tokot is mellékeljük az órához, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft