OMEGA-CW/2

Az óra átépítésekor megtartottuk az eredeti jelölt OMEGA porcelán/tűzizománc számlapot, az eredeti breguet stílusú mutatókészletet és természetesen az eredeti OMEGA szerkezetet, majd mindezt beleépítettük ebbe az acél lengőfüles óratokba. Az óraszámlap hibátlan, karc és repedésmentes állapotban maradt fenn.

Az óra gyártási évében alakult meg hazánkban gróf Teleki Pál második kormánya, és ugyanekkor foglalták vissza Kárpátalját a magyar honvédség csapatai. Korda György énekes és Sas József humorista ugyan akkor született, maikor a képeken látható óra elkészült az OMEGA gyárában.  Az óra gyártási éve a sorozatszám (9141410) alapján 1939, így az óra 2023 évben ünnepli 84. születésnapját.

A számlap alatt egy OMEGA 38.5L T1. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). 

Az óraszerkezet kifejezetten szép, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az eredeti zsebóra tokot is mellékeljük az órához, így igény esetén visszaalakítható zsebóra formába is.

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 233.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&2&2uswk&Omega_38_5L_T1