OMEGA-CW/46

Eredeti jelölt OMEGA festett fém számlap, eredeti mutatókészlet, eredeti korona és természetesen eredeti OMEGA szerkezet új tokban teljesen egyedi karórává alakítva.

Az órát a lehető legtöbb gyári alkatrész átépítésével készítettük el. A számlap eredeti gyári festett fém számlap, közepén a gyártó jelölésével. A számlap indexei ún. rakott indexek, továbbá a rakott indexek mellett megtalálhatóak a kis méretű piros színű segédindexek is, amik igazán különlegessé teszik az óra megjelenését. A számlap jó állapotnak örvend. Az óra mutatói breguet stílusúak, arany színben pompáznak.

Az óra gyártási éve a sorozatszám alapján kikereshető, így a keresett évszám 1925, tehát a ketyegő 2024-ban ünnepelheti a 99. születésnapját. Az óra sorozatszáma 6920845.

A számlap alatt egy OMEGA 35.5L kaliberű mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van. Az óraszerkezet gyári szép és jó állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül.

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 44 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft