OMEGA-CW/5

Az óra eredeti (felújított) számlappal, eredeti mutatókészlettel és eredeti OMEGA szerkezettel készült. Kifejezett célunk a lehető legtöbb eredeti alkatrészt felhasználni a beépítéseink elkészítésekor és ez most teljes mértékben sikerült is.

A zsebóra számlapja festett fém számlap ami gyári kivitelben ugyan ezeket a színeket használta, azonban az idő vas foga jócskán megtépázta szegényt. A Convertic Watch számlap mágusa helyreállította a bicolor számlapot, az eredmény magáért beszél.  

A számlap alatt egy OMEGA 38.5L T1. mechanikus kézi húzós 15 köves szerkezet van, amit szervizeltünk (tehát tisztítva és olajozva van). Az óraszerkezet jó, megkímélt állapotú, pontossága az elvárt napi 60 másodpercen belül. 

Az óra gyártási éve 1938, ami a sorozatszám alapján kikereshető bárki számára: 8878589 

A zsebóra szerkezet ebbe az acél lengőfüles óratokba került átépítésre. Az óra tokjának elő- és hátlapja egyaránt üveg felületű, tehát a szerkezet mozgása az üveg lapon keresztül mindig látható. 

Az óra átmérője -korona nélkül- 45 mm. 

Az óra teljesen új a számlap színéhez illő hordatlan bőr óraszíjjal és ajándék óradobozzal és TANÚÍTVÁNNYAL várja új tulajdonosát. 

Az órára 2 hónapos garanciát vállalunk.

Ára: 230.000,- Ft 

Ha többet szeretnél megtudni a szerkezetről: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?2&10&ranfft&2uswk&Omega_38_5L_T1&fbclid=IwAR2vFuZ0JGSVcr183m5gmTBwrZ_RRTemcLRstUJKzGnX4Be8ipc6hdUXWbA